Playa del SOL
Eenvoudig geld verdienen voor Playa del SOL bij je online aankopen!

Beste (beach)volleyballiefhebbers, Playa del SOL kan met jullie hulp op eenvoudige wijze extra geld verdienen. Dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor de aanschaf van materiaal, kleding voor de trainers en spelers maar ook om de contributie zo laag mogelijk te houden.
Hoe doe je dat?
Door je online aankopen bij alle bekende webwinkels te doen via onze eigen webpagina bij SponsorKliks. Voor alle aankopen wordt een commissie aan Playa del SOL uitbetaald.

Welke webwinkels doen mee?
Bijna alle bekende webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks.
In totaal zijn het meer dan 150 webwinkels waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en Thuisbezorgd, maar ook verzekeraars, energiebedrijven, telefonieproviders en reisbureaus.

Wat moet je doen?
Playa del SOL heeft een eigen webpagina bij SponsorKliks. Die pagina is op de volgende manieren te bereiken: Klik op de banner van SponsorKliks. Klik vervolgens op de webwinkel waarbij je iets wilt bestellen en doe je bestelling zoals je dat normaal ook doet. Geen extra kosten, maar wel inkomsten voor PLaya del SOL!
Het werkt heel eenvoudig.
De bestelwijze bij een webwinkel via SponsorKliks is gelijk aan een bestelling zoals je dat gewend bent. Het enige verschil is dat de webwinkel moet worden benaderd via onze eigen webpagina bij SponsorKliks. Je betaalt voor je aankoop hetzelfde als wanneer je rechtstreeks naar de site van een webwinkel gaat. Het kost je dus niets extra, maar het levert Playa del SOL wel geld op!

Klik voor informatie en wordt sponsor van Playa del SOL!!

                                                             

                        Playa del SOL wordt ondersteunt door de onderstaande bedrijven en instellingen
   
          
                       STARbyGL                 
                
Maak simpel je website Eigen site maken