Playa del SOL
 Beachvolleybal "trainingskamp" in de meivakantie

In de meivakantie 2015 gaat een groep Nederlandse Beachvolleyballers naar een Beachresort in Turkije, club Kastalia,  waar een start gemaakt wordt voor het beachvolleybal seizoen 2015. Verschillende trainers zijn aanwezig en geven 2x per dag training.

                                                                     
Wanneer je mee wilt naar een all-inclusive resort waar meer dan 30 velden klaar staan, we 2 x per dag trainen en tussendoor genieten van de 4 zwembaden, het strand en het heerlijke eten, s'avonds lekker kunnen genieten van een entertainment programma of gewoon wilt luieren dan kun je via arno@solsports.nl meer informatie aanvragen.

In het kort, je kunt kiezen uit de volgende opties bij een verblijf van een week tot 10 dagen.
1e: zelf reis en verblijf regelen, trainingen en toernooi worden dan los verrekend
2e: reis zelf regelen, verblijf en trainingen en toernooi door ons laten verzorgen. 

                                   
Verblijf in een 2-persoonskamer of een familiekamer (4 personen) is een mogelijkheid, all inclusive betekend dat ontbijt, lunch en diner + alle drankjes bij het bedrag in zitten. (Geen extra kosten!)
Verblijf (all Inclusive) is €25-€50 per dag (afhankelijk van kamer), voor de trainingen betaal je €25 per dag (2 trainingen per dag). 
Een retour-vliegticket kost €275-€350.

In 2015 willen we het beachseizoen goed beginnen, met een WK in eigen land is deze voorbereiding natuurlijk een heel goed begin!

Maak simpel je website Eigen site maken