Playa del SOL

        Italië Jesolo Beach Reis 2017
 

In de laatste week van april reizen we af naar Italië, naar het mooie zandstrand van Jesolo Beach voor de Italië Jesolo Beach Reis 2017. Hier gaan we ons onder de Italiaanse zon voorbereiden op het zomerseizoen. Het strand van Jesolo Beach is een van de mooiste stranden van Italië.

We maken gebruik van de velden van Jesolso Beach Arena!

 
Kijk voor een impressie op:

 https://www.google.com/maps/@45.5199638,12.6907,3a,82.2y,177h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sB2jQkMbeNloAAAQu3_CWCw!2e0!7i13312!8i6656

Hotel en appartementen

Ons hotel heet VILLAGIO MARZOTTO (http://www.villaggiomarzotto.it) en ligt direct aan het strand en biedt uitzicht op de Adriatische Zee. Het beschikt over een eigen zwembad, een spa en heeft een kleine fitness ruimte. De trainingsvelden liggen naast het complex.

De omgeving
Behalve het brede zandstrand is er in Jesolo een hoop te zien en te doen. In het centrum vind je een lange winkelstraat en zijn er mooie bezienswaardigheden en historische monumenten. Je kunt er perfect door de zijstraatjes langs vele boetiekje struinen en een drankje drinken op één van de terrasjes.
Venetië is vlakbij en perfect voor een uitstapje die we op woensdag gaan organiseren.

Wat wij het allerleukste vinden, is dat iedereen door één week veel te trainen weer helemaal in beachvorm is en tegelijkertijd heeft genoten van een heerlijke zonnige vakantie! Wij hebben er veel zin in om jullie een geweldige en sportieve vakantie te bezorgen.     Tot ziens bij de Jesolo Beach Reis 2017!

Maak simpel je website Eigen site maken